Vesti

AK Kompresor novi diler za Piaggio grupaciju – Otkrijte šarm italijanskog dizajna

Salon AK Kompresor

Naše tržište je bogatije za jednog jakog zastupnika koji ulazi u svet dvotočkaša. AK Kompresor postaje novi diler za kompletnu ponudu Piaggio grupacije. Posle uspešnog poslovanja u automobilskom sektoru AK Kompresor želi da proširi svoje poslovanje i da u pravom svetlu predstavi ponudu Piaggio grupacije koja uključuje brendove poput kao što su pomenuti Piaggio, zatim Vespa, Gilera, Aprilia i Moto Guzzi.

Živimo u svetu, u kome je luksuz imati vremena za sebe. Od presudnog značaja su prevozna sredstva koja nam omogućavaju da se u toj trci sa vremenom izborimo i postignemo sve isplanirano. AK Kompresor je lider u prodaji vozila, a nove Piaggio ponuda biće dostupna već od 29.05.2023. godine i to na dve lokacije u gradu, Dorćol i Rakovica. Poverenje dugo već 17 godina, AK Kompresor opravdava kvalitetom, kontinuiranim unapređenjem usluge i uvozom novih modela. Ovaj dobro poznati plac automobila, nudi kompletnu uslugu od kupovine do servisiranja i sve u skladu sa specifikacijama proizvođača. Takođe, ovlašćeni je servis i prodavac novih i komercijalnih vozila brendova: Renault, Nissan, Dacia, Renault Pro+, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Alfa.

Pouzdana i sigurna kupovina je svima od velike važnosti, zato AK  Kompresor uvek bira najpouzdanije i pruža najbolje usluge svojim kupcima. Pored toga, AK nudi u svojim salonima i test vožnje, a na raspolaganju su i svi vidovi finansiranja, kao i dodatne usluge. 

Sa AK Kompresor obezbedite sebi udobnost i proživite Italiju u vašoj zemlji, jer Piaggio motori čiji je sinonim bezbednost, idealna su opcija za gradsku mobilnost u svakom smislu.

Nova ponuda AK Kompresora, zasigurno će imati svoje obožavace kojima je na prvom mestu mobilnost, kvalitet i bezbednost u saobraćaju. Posetite AK Kompresor na dve dobro poznate beogradske lokacije i izaberite svoj Piaggio model u koji ćete se garantovano zaljubiti!

Raduje činjenica  da će AK Kompresor biti diler za Piaggio grupaciju, budući da su na dobrom glasu u automobilskom sektoru, a nema razloga da isti kvalitet ponude  ne bude  i za dvotočkaše.

Kako do potvrde za skutere do 45 km/h

Kod nas možete dobiti potvrdu-izjavu da vozilo ima konstruktivnu max. brzinu do 45km/h iz dokumentacije proizvođača (Piaggio, Aprilia, Scarabeo, Derbi, Vespa, Gilera).

Sledeću dokumentaciju potrebno je dostaviti na e-mail:

 office@pgsmotori.rs


– očitanu saobraćajnu dozvolu (skenirati i poslati). Ukoliko je stara saobraćajna dozvola slikati i poslati
– kontakt telefon osobe, ime i prezime i adresu onoga kome se potvrda šalje (napisati u e-mailu)


Cena izdavanja potvrde: 1500 din + trošak kurirske službe  (plaćanje pouzećem).


Potvrdu možete  preuzeti i kod nas u firmi gde nam je potrabna samo saobraćajna dozvola.


Vladimira Popovića 48a, Blok 19a – 11070 Novi Beograd
011/6690-916
office@pgsmotori.rs

Potrebni serviseri

P.G.S Motori d.o.o. generalni uvoznik i ditributer za skutere i motore “Piaggio Group” odnosno brendova: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Scorabeo, Moto Guzzi i Derbi, na teritoriji Srbije, u cilju povećanja nivoa usluga u potrazi je za serviserima.

Vespa_Servizio-logo-2258E84B67-seeklogo.com.jpg

Neophodno je da kompanije koje žele da se uključe u mrežu ovlašćenih servisera poseduju sledeće:
– Registrovano preduzeće
– Izgrađen objekat koji u poslovno- tehničkomm pogledu ispunjava zahteve potrebne za obavljanje poslova servisiranja. 

Prijave za konkurs treba da sadrže:
– opis delatnosti, kratak istorijat i buduće planove kompanije
– Fotografije objekta (spolja i iznutra)
– Vaš predlog saradnje i strategije razvoja u naredne tri godine



Prijave slati na email adresu:  slobodan.djurdjevic@pgsmotori.rs
P.G.S. Motori d.o.o.
Vladimira Popovića 48a
11070 Novi Beograd

P.G.S. MOTORI D.O.O vam nudi produženu garanciju u trajanju od 2 godine!

P.G.S. Motori d.o.o. vam nudi mogućnost kupovine produžene garancije u trajanju od 1 (jedne) godine ili ukupno 50.000 pređenih kilometara ili 2 (dve) godine ili ukupno 60.000 pređenih kilometara za skutere i motocikle preko 50 kubika! Produženu garanciju možete aktivirati u bilo kom periodu dok vam traje fabrička garancija.

Pozovite nas za više informacija! Očekujemo vas! 

Scroll to top