PIAGGIO GRUPA NA SAJMU EICMA 2016
Datum: 04.12.2016.god. Kategorija: PGS Motori

Piaggio Grupa je na ovogodišnjem EICMA sajmu u Milanu predstavila niz noviteta za 2017. godinu.

1.jpg

Aprilia Shiver 900 naslednik je modela 750. Naked iz Noalea povećao je volumen, te s novim Euro4 agregatom razvija snagu veću od 95 KS i obrtni moment od 90 Nm. Nove performanse u kombinaciji s vrhunskim ramom nude voznost nenadmašnu u segmentu sportskih naked motocikala. Inuitivan, snažan, agilan i tehnološki napredan motocikl u stilu je Aprilie, uviek posvećene vrhunskom doživljaju i užitku u vožnji. 

Zabavni Dorsoduro evoluirao je s jednim ciljem: pružiti maksimum užitka u vožnji. Snažnije performanse koje pruža poboljšani dvocilindrični agregat, bolja upravljivost koju nudi promišljena kontrukcija rama i najnovija tehnologija značajna su poboljšanja od motocikla Aprilia Dorsoduro 900.
3.jpg

Aprilia Tuono 125, istinski je „street fighter“ u klasi 125, jedinstvenog izgleda i agresivnog, sportskog karaktera. Mladim vozačima nudi dobitnu kombinaciju designa, konstrukcije i tehničkog paketa opreme.

4.jpg

Moto Guzzi V9, Roamer i Bobber, lagani su cruiserI, jednostavni, ali uzbudljivI. Još su udobniji i spremni za putovanja koja su u duši orlova iz Mandella. V9 Roamer elegantni je cruiser, dok V9 Bobber predstavlja hrabri, esencijalni Moto Guzzi. Oba motocikla ističu se izuzetnim kvalitetom i visokim nivoom završne obrade. Pokreće ih dvocilindrični 850 Moto Guzzi agregat s Euro 4 normom koji nudi izvanredni okretni moment, uglađeni rad i odziv gasa.

2.jpg

U čast 50-og rođendana prvog V7 modela, Moto Guzzi je predstavio V7 III. Treća generacija modela kojeg širom  svieta poznaju i vole, potpuno je obnovljena. Svaki detalj je fino podešen kako bi maksimalno povećao zadovoljstvo vožnje uz nepromenjenu originalnost i autentičnost tipičnu za ovaj ikonski motocikl.

5.jpg

Ektrična Vespa vizija je buduće mobilnosti. Piaggio Grupa ulaganjem u električna vozila oblikuje mobilnost u budućnosti te je na ovogodišnjem sajmu EICMA predstavila projekt električne Vespe. Novo rešenje za gradsku mobilnost u obliku najelegantnijeg i najomiljenijeg skutera u potpunosti je u skladu s vrednostima koje je Piaggio predstavljao kroz celu svoju istoriju.

01 Vespa 946 RED_stan.JPG

Vespa, najomiljenije i najpoznatije vozilo na dva točka, postala je (RED) vozilo. Od prodaje svakog vozila, 150$ biće namenjeno aktivnostima Global Fund-a u borbi protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije. Dve prestižne marke, prepoznatljive u celom svetu, udružile su se u borbi za svet u kojem se nijedno dete neće roditi s virusom HIV-a.

Podelite sa prijateljima:
 
   
 
X